Gokkasten met Jackpot

Er zijn 3 gokkasten waarbij u kans maakt op een zeer grote jackpot van wel enkele miljoenen euro’s. De 3 kasten waarbij u hier het meest kans op maakt zijn: Mega Fortune, Hall of Gods en Arabian Nights. Op www.NederlandseGokkasten.com kunt u deze spellen zolang als u wilt in gratis modus spelen. Zo leert u het spel goed kennen, voordat u uw eigen geld inzet om zo kans te maken op die grote jackpot. Deze gokkasten zijn ontwikkeld door het beroemde, beursgenoteerde, bedrijf NetEnt. Zij ontwerpen zelf games, faciliteren live meekijken en gokken in een echt casino en zorgen voor de beste graphics die er op de markt te vinden zijn. Hier leest u meer over de drie eerdergenoemde gokkasten.

Mega Fortune

Mega Fortune is de online gokkast met de grootste jackpots in de geschiedenis! Het is een klassiek videospelautomaat met 5 rollen, 3 rijen en 25 inzetlijnen. Iedere keer wanneer iemand dit spel speelt, voegt Mega Fortune geld toe aan het jackpotbedrag. Met duizenden spelers wereldwijd tikt dit natuurlijk flink aan en zal de gelukkige winnaar gegarandeerd miljonair zijn! Het hoogste bedrag aan jackpot wat is uitgekeerd, was € 17,8 miljoen! Wanneer u dit spel gaat spelen, dient u 3 bonussymbolen te vinden om het spel te starten en maakt u kans op de snelle jackpot, de grote jackpot en de Mega jackpot. Op www.NederlandseGokkasten.com kunt u deze spellen zolang als u wilt in gratis modus spelen.

Hall of Gods

Hall of Gods is de gokkast die je mee terugneemt naar de tijd van de Vikingen. Je speelt met de Noorse goden Odin en Loki en het is een zeer spannende gokkast met maar liefst 3 jackpotten. Het uitbetalingspercentage staat op 96% wat maakt dat je zelfs met een kleine inleg die mega jackpot kunt winnen! De inleg start dan ook vanaf € 0,20 tot € 50,00 per draai. Het spel werkt met een progressieve jackpot, wat wil zeggen dat een percentage van uw inzet naar de drie jackpots gaat; de Mini, Midi en Mega jackpot. Bij de Mega jackpot kun je al in 1 draai miljonair worden! Ook hier speelt u met 3 rijen, 5 rollen en 20 winlijnen. Standaardsymbolen zijn de goden Odin, Thor, Freya, Loki en Idun, maar ook sieraden, hamers en fruitkisten kunnen verschijnen. De scatter zijn 2 kraaien en het bonussymbool bestaat uit het hamer en schild symbool. De scatters zorgen voor veel gratis wins met grote geldprijzen. In het bonusspel maakt u kans op een van de drie progressieve jackpots en deze kunt u activeren wanneer u drie bonussymbolen op de rollen krijgt. Als u daarna kiest voor de drie mega jackpotsymbolen, wint u de jackpot! Op www.NederlandseGokkasten.com kunt u deze spellen zolang als u wilt in gratis modus spelen.

Arabian Nights

Arabian Nights is eveneens een gokkast waarbij u kans maakt op hoge prijzen, met een progressieve jackpot van 10.000 coins. U kunt al beginnen met spelen met € 0,50. Het maximale aantal coins per draai is 10. In totaal zijn er 5 reels en 10 winlijnen. Het spel is ontwikkeld voor jonge en oudere spelers en is zeer populair in Engeland. U wordt met de symbolen meegenomen in een Arabisch sprookje; het symbool van de Arabische man staat voor het wild symbool, een olielamp is de scatter en de getallen zien er uit als edelstenen. Je kunt zowel met een rad als een kaartspel spelen, de vele variaties in dit spel zorgen ervoor dat u nog meer kans hebt op grote prijzen! Op www.NederlandseGokkasten.com kunt u deze spellen zolang als u wilt in gratis modus spelen.