Quickspin Gokkasten

De prachtige fruitautomaten die ontwikkeld worden door Quickspin staan vol met geweldige gedetailleerde graphics. De karakters en werelden komen op het beeldscherm tot leven en maakt de belevenis van het spel nog intenser. Quickspin zet alles op alles zodat het spel haar volle potentieel voor de speler weet te bereiken en u van het begin tot het eind geboeid blijft. Voor de Nederlandse markt zijn er 3 spellen die het meest populair zijn; Big Bad Wolf, Jewel Blast en Spinions. Lees hier meer over deze fantastische spellen.

Big bad wolf

Iedereen kent nog wel het sprookje van de zeven biggetjes en de grote boze wolf, dit spel is sprookje voor volwassenen. De grote boze wolf moet hier verschillende huisjes omver blazen, om zo extra prijzen te krijgen. De gokkast heeft 5 rollen, met 25 winlijnen en 25 munten. Drie of meer Wolf symbolen activeren het gratis spins spel. Als u een Big Bad Wolf aanmaakt, krijgt u meteen 2 grappige varkens aan de linkerzijde te zien en een stoute Wolf aan de rechterzijde. Bij sommige combinaties begint de wolf achter de varkens aan te rennen, die is zeer leuk om te zien vooral als u met echt geld speelt.

Jewel blast

Dit is een zeer mooie gokkast, niet te ingewikkeld met veel features en regelmatige uitbetalingen. Er zijn vijf rollen met ieder drie rijen symbolen en in totaal 25 winlijnen. Er is bewust gekozen dit spel eenvoudig te houden, maar je kunt het wel snel spelen. Verder heeft het veel kleine en medium uitbetalen en zeer lucratieve bonussen. De symbolen zijn, u kunt het al raden, verschillende edelstenen, diamanten, saffieren en robijnen. De minimale inzet is € 0,01 per lijn en maximaal kunt u € 4,00 inzetten per lijn. Zo kunt u het spel voor een relatief laag bedrag onder de knie krijgen. De Wild symbolen zijn erg belangrijk in dit spel. U heeft stacked symbolen en een speciale vorm Wilds. Wanneer u twee of meer Bonus Wild symbolen heeft laten vallen, zullen de velden rondom de Bonus Wilds exploderen. Daarna vallen er nieuwe symbolen naar beneden en kunt u vanaf dan iedere keer nieuwe gratis spins krijgen, zolang er Bonus Wild symbolen te zien zijn. Deze bonus valt regelmatig en zorgt voor mooie uitbetalingen, zeker wanneer er iedere keer nieuwe Bonus Wild symbolen vallen en er Stacked Wilds aanwezig zijn.

Spinions

Spinions is een spel waarbij het altijd feest is! Het is geen standaard kast, het heeft wel vijf wielen en drie rijen, maar de vormgeving is absoluut uniek. Met het zomerse strand als achtergrond en de vrolijke Spinions (die doen denken aan de gele Minions) maken het een gezellige boel. Het is een eenvoudig te bespelen gokkast, waar u ook weer goede combinaties moet proberen te maken op de 25 winlijnen. Er zijn standaard symbolen op de wielen gebruikt, wat maakt dat u het makkelijk kunt zien als u winst heeft. De wild symbolen zijn afbeeldingen van een gezellig dagje aan het strand of de gezellige Spinions en deze kunnen alle animaties vervangen om zo tot winst te komen, behalve het bonussymbool. Dat is de scatter die tot gratis spins kan leiden en vindt u op het 1e, 3e en 5e wiel. Vaak lopen de winsten enorm hard op tijdens deze free spins. Het kan even duren voordat u ze behaalt, maar als u er eenmaal bent heeft u gegarandeerd veel succes!